Horizontale boilers

Horizontale boilers

Hier bij Quality Heating bent u steeds aan het juiste adres voor kwalitatieve en scherp geprijsde horizontale boilers van het merk Eldom. Kenmerkend voor deze boilers is zoals de naam reeds laat vermoeden dat ze niet verticaal, maar wel horizontaal worden bevestigd.

In ons assortiment zijn de meest uiteenlopende modellen terug te vinden met verschillende capaciteiten en die beschikken over diverse aansluitingen. Het kan hierbij zowel gaan om een aansluiting, rechts, links of onderaan de boiler.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina

Meer weten? Lees dan even verder

Keuze uit diverse modellen

Ons assortiment met horizontale boilers is bijzonder uitgebreid en divers. Dit betekent dat er een horizontale boiler naar ieders wens in ons aanbod is terug te vinden. U bent bij ons aan het juiste adres voor prijs-kwaliteit uitstekende horizontale boilers die beschikken over een capaciteit gaande van 50 tot en met 200 liter. Extra interessant wordt het vanuit praktisch oogpunt omdat u over de mogelijkheid beschikt om zelf te kiezen aan welke kant van de boiler de aansluiting moet komen te zitten.

De eigenschappen van een horizontale boiler

Indien u er voor kiest om een horizontale boiler van het merk Eldom te kopen kiest u voor een boiler die is uitgerust met een 32 mm dikke isolatie welke CFK-vrij is. Deze isolatie is vervaardigd van een speciaal schuim welke zich kenmerkt door een hoge dichtheid. Het

resultaat hiervan is dat het water slechts in zeer beperkte mate zal afkoelen en dat werkt uiteraard kostenbesparend. Bovendien beschikken de horizontale boilers van Eldom steevast over een zeer lange levensduur welke wordt gerealiseerd door de emaille coating met zirkonium.

De emaille coating met zirkonium waar de horizontale boilers van Eldom mee zijn uitgerust verhogen niet alleen de levensduur, daarnaast is er eveneens sprake van een optimale weerstand tegen waterverdamping. Hierdoor biedt de emaille coating een fantastische bescherming voor uw boiler wanneer deze op intensieve wijze wordt gebruikt. Tot slot is de boiler uitgerust met een soort van inlaatcombinatie welke is opgebouwd uit een overdrukventiel evenals een terugslagklep.

Bestel uw horizontale boiler nu bij Quality Heating!

Indien u er voor kiest om uw horizontale boiler van het merk Eldom hier bij Quality Heating aan te schaffen kunt u steeds rekenen op verschillende interessante voordelen. In eerste instantie spreekt het voor zich dat al onze boilers steeds worden geleverd met een Nederlandstalige handleiding. Bovendien kunt u rekenen op een fantastische garantietermijn van 3 jaar. Tel daar ook nog eens bij op dat wij onze klanten steeds verzekeren van een zeer scherp prijskaartje en een snelle levering en u heeft werkelijk geen enkele reden meer om uw horizontale boiler niet hier bij ons te bestellen!

Alle voordelen bij Elektrische Boilers

8,7
 • Gecertificeerde webwinkel
 • Onafhankelijke beoordelingen
 • Veilig betalen
 • Levering binnen 1 werkdag
 • Gratis verzending
 • Wist u dat?

 • Wist u dat Elektrische-boilers.nl een van de grootste en best bezochte webwinkel is in Elektrische Boilers?
 • Deskundig advies

 • Met onze jarenlange ervaring weten wij welke producten precies bij uw woning / bedrijfspand passen om het beste rendement eruit te halen. Bel gerust onze klantenservice via 072-3034793
  of gebruik onze livechat.