Op het moment zijn we onze showroom aan het verbouwen. We kunnen u hierdoor geen demonstratie geven van onze producten. De producten kunnen wel afgehaald en betaald worden.

Over Quality Heating

Quality Heating levert elektrische verwarming systemen aan zowel particulieren alsmede zakelijke klanten. Onze website biedt een overzicht van alle producten die wij in ons magazijn in Heiloo voorradig hebben.

Productie

Wij zijn vertegenwoordiger van diverse topmerken zoals de Ecoflex, Beha, Wahlbach, Eldom, Ecosun, Fenix of Quality Heating infrarood verwarmingsystemen. Aan deze kwaliteitsproducten ontvangt de klant ook een garantie periode van 2,3 of 5 jaar afhankelijk van het product.

Wat wij bieden

-Snelle levertijden: voor 15:30u besteld, de volgende dag in huis. Quality Heating heeft een groot, centraal gelegen magazijn dat ons in staat stelt snel en nauwkeurig goederen te leveren. Via Track Tracé kunt u elke bestelling per mail volgen. Zo bent u snel op de hoogte van de status van uw bestelling.

-Goed bereikbaar: Wij zijn zowel telefonisch, per e-mail en per live chat (rechtsonder in beeld) bereikbaar om een antwoord te geven op al uw vragen. Het telefoonnummer van onze klantenservice is 072-3034793.

-De klant is koning: Uw wensen, vragen of opmerkingen zijn voor ons erg belangrijk. Gaat er onverhoopt iets mis, dan staan wij voor u klaar om samen met u een passende oplossing te vinden. 

Naast het compleet assortiment op elektrische-boilers.nl hebben wij nog een aantal gespecialiseerde websites voor onze producten:

  • Complete vloerverwarming systemen voor onder tegels, laminaat, pvc of vinyl. Van eenvoudige manual thermostaat tot aan complexe demotica systemen. www.elektrische-vloerverwarming.nl
  • Elektrischade radiatoren/convectoren of een eenvoudige bureau verwarming. www.elektrische-verwarming.nl
  • Nieuwe verwarmingstechniek infrarood verwarming ook wel warmte als de zon genoemd. Glazen, spiegels, panelen aan de wand of aan het plafond. www.infraroodverwarmingstore.nl  

 Wilt u de goederen komen afhalen?: Veilig en vertrouwd bij ons. Neem contact op met de klantenservice.