15 Liter close-in keukenboiler

15 Liter close-in keukenboiler

Energiezuinig en compact

Heeft u snel nood aan warm water in uw keuken of in de badkamer? In dat geval helpt één van onze 15 liter boilers u ongetwijfeld uit de nood! Bovendien is er voor deze boilers geen gasaansluiting vereist!

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina

Keuze uit verschillende 15 liter boilers

Een compacte boiler die beschikt over een capaciteit van 15 liter is bijzonder geschikt om te plaatsen in een (bij)keuken. Het is bovendien niet uitsluitend mogelijk om een dergelijke boiler boven, maar ook onder het aanrecht te bevestigen. Indien u een blik werpt op het assortiment met 15 liter boilers hier bij Quality Heating zult u in ieder geval steeds kunnen vaststellen dat wij onze klanten heel wat verschillende mogelijkheden aanbieden. Zo kunt u kiezen voor zowel een close-up als een close-in model. Deze beschikken allen over een minimaal energielabel B.

De best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding voor uw 15 liter boiler!

Wanneer u er voor kiest om over te gaan tot het kopen van één van de verschillende 15 liter boilers uit het aanbod hier bij Quality Heating zul u kunnen vaststellen dat u kunt rekenen op meerdere interessante voordelen. In eerste instantie kiest u bijvoorbeeld uiteraard voor zeer kwalitatieve 15 liter boilers die zich kenmerken door een prima isolatie en een uitstekende levensduur. Er is echter meer. Er voor kiezen om één van onze 15 liter boilers te bestellen zorgt er namelijk eveneens voor dat u bent verzekerd van de volgende voordelen:

· Onze 15 liter boilers zijn zeer eenvoudig te installeren en voorzien van een Nederlandstalige handleiding;

· U dient geen rekening te houden met een uitgebreid onderhoud;

Wij van Quality Heating vinden het tot slot bijzonder belangrijk dat we onze klanten over de hele lijn de meest interessante voorwaarden kunnen aanbieden voor hun 15 liter boiler. Wij zorgen er dan ook niet uitsluitend voor dat u ten allen tijde kunt rekenen op een scherpe aankoopprijs, bovendien is het ook nog eens zo dat uw 15 liter boiler steeds snel wordt geleverd. Ook een boiler met een capaciteit van 15 liter bestellen? Zoek dan niet verder en haal ze nu in huis hier bij Quality Heating!

Alle voordelen bij Elektrische Boilers

8,7
 • Gecertificeerde webwinkel
 • Onafhankelijke beoordelingen
 • Veilig betalen
 • Levering binnen 1 werkdag
 • Gratis verzending
 • Wist u dat?

 • Wist u dat Elektrische-boilers.nl een van de grootste en best bezochte webwinkel is in Elektrische Boilers?
 • Deskundig advies

 • Met onze jarenlange ervaring weten wij welke producten precies bij uw woning / bedrijfspand passen om het beste rendement eruit te halen. Bel gerust onze klantenservice via 072-3034793
  of gebruik onze livechat.