10 Liter close-in keukenboiler

10 Liter close-in keukenboiler

Compact en voldoende warm water in uw keuken

Beschikt u over een bijkeuken en zou u daarin graag kunnen genieten van warm water? Dan kan het steeds interessant zijn om te kiezen voor een elektrische boiler die beschikt over een capaciteit van 10 liter.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina

Een kleine boiler van 10 liter

De elektrische boiler uit ons assortiment met een capaciteit van 10 liter is een bescheiden exemplaar. Deze boiler kenmerkt zich door het opwarmen van water met behulp van elektriciteit en dus niet met gas. Dit betekent in de praktijk dat u niet langer hoeft te wachten tot het ogenblik waarop het kraanwater voldoende is verwarmd. De kleine boiler met een opslagcapaciteit van 10 liter is in de praktijk voldoende voor het vullen van een kleine emmer met warm water.

Ruim assortiment

Bent u op zoek naar een kleine boiler voor boven of net voor onder het aanrecht? Het behoort hier bij Quality Heating allemaal tot de mogelijkheden! Bovendien spreekt het voor zich dat u ook steeds de mogelijkheid heeft om te kiezen voor een uitvoering die is voorzien van een mengkraan. De kleine boilers die zijn terug te vinden in ons assortiment zijn steeds minimaal voorzien van een energielabel B.

De eigenschappen van onze kleine boilers

Vooraleer u zult willen overgaan tot het kopen van één van de verschillende kleine boilers uit ons assortiment spreekt het voor zich dat u een goed beeld zult willen hebben van de eigenschappen waar deze over beschikken. Op dit vlak kunt u rekenen op de volgende kenmerken:

· Onze kleine boilers zijn bijzonder veilig en voorzien van een inlaatcombinatie;

· De boilers hebben een uitstekende levensduur welke wordt gerealiseerd door de bijzondere coating;

· U kunt steeds rekenen op een hoge isolatiewaarde en daardoor een beperkt energieverbruik;

· Onze kleine boilers zijn zeer eenvoudig te installeren en er is een beperkt onderhoud vereist;

Bestel uw kleine boiler vandaag nog hier bij Quality Heating!

Bent u op zoek naar een kleine boiler waarbij u zonder probleem kunt rekenen op de meest optimale prijs-kwaliteitverhouding? Dan bent u hier bij Quality Heating zonder meer aan het juiste adres! Wij maken het voor onze klanten mogelijk om een keuze te maken uit verschillende schitterende kleine boilers met een opslagcapaciteit van 10 liter. Zoek dus niet verder en haal uw kleine boiler nu in huis hier bij Quality Heating!

Alle voordelen bij Elektrische Boilers

8,7
 • Gecertificeerde webwinkel
 • Onafhankelijke beoordelingen
 • Veilig betalen
 • Levering binnen 1 werkdag
 • Gratis verzending
 • Wist u dat?

 • Wist u dat Elektrische-boilers.nl een van de grootste en best bezochte webwinkel is in Elektrische Boilers?
 • Deskundig advies

 • Met onze jarenlange ervaring weten wij welke producten precies bij uw woning / bedrijfspand passen om het beste rendement eruit te halen. Bel gerust onze klantenservice via 072-3034793
  of gebruik onze livechat.