50 Liter boilers

Elektrische boiler van 50 Liter

Voor middelgrote huishoudens kan het volstaan om een boiler met een capaciteit van 50 liter in huis te halen. Wanneer een dergelijke boiler volledig vol is zult u kunnen vaststellen dat ze na inmenging met koud water over een globale levering beschikt van zo'n 126 liter aan water. Tijdens een gemiddelde douchebeurt geldt er een verbruik van tussen de 80 en 90 liter aan water. Dit zorgt er voor dat u door te kiezen voor een boiler met een opslagcapaciteit van 50 liter ruim voldoende heeft voor een flinke douchebeurt!

Ruim assortiment met 50 liter boilers

Hier bij Quality Heating bieden we onze klanten de mogelijkheid om een keuze te maken uit verschillende 50 liter boilers van Eldom. Is het voor u vooral van belang dat het energieverbruik van uw boiler zo beperkt mogelijk kan worden gehouden? In dat geval is het beslist interessant om even te kijken in de richting van de 'Extralife-lijn'. De boilers met een opslagcapaciteit van 50 liter die deel uitmaken van deze lijn zijn goed voor en besparing van zo'n 20 procent op vlak van energieverbruik.

Een andere mogelijkheid buiten bovenstaande is kiezen voor één van de 50 liter boilers die deel uitmaken van onze 'Favorite-lijn'. Het betreft hier een lijn welke bestaat uit niet alleen verticale, maar ook horizontale modellen. Dit is onder meer interessant voor mensen die hun boiler willen installeren op plaatsen waar slechts een beperkte hoogte beschikbaar is. Bent u op zoek naar een model van 50 liter boiler waarbij de aansluiting niet onder, maar bijvoorbeeld wel links of rechts is terug te vinden? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Waarom kiezen voor een 50 liter boiler van Quality Heating?

Indien u er voor kiest om over te gaan tot het Aanschaffen van een 50 liter boiler zult u er altijd op willen kunnen rekenen dat deze over de meest optimale prijs-kwaliteitverhouding beschikt. Dit kunnen wij hier bij Quality Heating onze klanten absoluut garanderen. Kiezen voor één van onze verschillende 50 liter boilers zorgt er dan ook voor dat u bent verzekerd van niet alleen een veilig, maar ook van een kwalitatief, duurzaam en eenvoudig te installeren

exemplaar tegen een zeer interessante kostprijs. Ook op zoek naar een fantastische 50 liter boiler? Zoek dan niet verder en bestel ze vandaag nog hier bij Quality Heating!

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina