30 Liter boilers

30 Liter boilers

Wanneer u er voor kiest om een elektrische boiler met een capaciteit van 30 liter te kopen hier bij Quality Heating kunt u bij een menging met koud water genieten van in totaal 76 liter aan warm water. Dit is voldoende om met behulp van een normale douchekop gedurende ongeveer 9 minuten heerlijk te douchen.

Wanneer u op zoek bent naar een boiler met een opslagcapaciteit van 30 liter zult u kunnen vaststellen dat er in ons assortiment verschillende modellen zijn terug te vinden. Het betreft hier meerdere lijnen van het merk Eldom. Denk hierbij niet uitsluitend aan de 'Favorite', maar ook aan de 'Extra Life' boilers.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina

Wanneer u er de voorkeur aan geeft om een elektrische boiler van 30 liter aan te schaffen zult u kunnen vaststellen dat er een onderscheid wordt gemaakt tussen een model met en zonder digitale bediening. Bovendien is het eveneens mogelijk om te kiezen voor een uitvoering die extra energiezuinig is of welke is uitgerust met een dubbel warmte-element. Op deze manier heeft u de mogelijkheid om het vermogen te halveren. Dit is niet in het minst interessant op een camping of om te gebruiken in een boot.

Waarom kiezen voor een 30 liter elektrische boiler van Quality Heating?

Bent u van plan om een elektrische boiler met een capaciteit van 30 liter te kopen? In dat geval kunt u steeds rekenen op de onderstaande, zeer interessante voordelen:

· Onze elektrische 30 liter boilers zijn erg veilig door hun meervoudige beveiligingsmechanismes;

· U bent verzekerd van een lange levensduur door het toepassen van zirkonium aan de emaillen coating;

· Een hoge isolatie zorgt voor een aanzienlijke inperking van het warmteverlies;

· Onze 30 liter boilers beschikken over een uitstekende energieklasse;

· De installatie verloopt zeer eenvoudig en er is slechts een beperkt onderhoud vereist;

Wilt u graag een elektrische boiler van 30 liter bestellen en bent u daarvoor op zoek naar een prijs-kwaliteit interessante oplossing? Wilt u bovendien graag de boiler binnen korte termijn in huis hebben? Aarzel dan niet langer en bestel ze vandaag nog hier bij Quality Heating!

Alle voordelen bij Elektrische Boilers

8,7
 • Gecertificeerde webwinkel
 • Onafhankelijke beoordelingen
 • Veilig betalen
 • Levering binnen 1 werkdag
 • Gratis verzending
 • Wist u dat?

 • Wist u dat Elektrische-boilers.nl een van de grootste en best bezochte webwinkel is in Elektrische Boilers?
 • Deskundig advies

 • Met onze jarenlange ervaring weten wij welke producten precies bij uw woning / bedrijfspand passen om het beste rendement eruit te halen. Bel gerust onze klantenservice via 072-3034793
  of gebruik onze livechat.