120 liter boilers

120 Liter boilers

Heeft u een groter gezin en vindt u het fantastisch om bijvoorbeeld na een lange werkdag of aan het begin van het weekend een fijn, warm bad te nemen? In dat geval is kiezen voor een 120 liter boiler een uitstekende keuze. Deze boiler is dan ook geschikt voor het merendeel aan huishoudens die beschikken over een eigen badkuip.

Nadat er bij een 120liter boiler sprake is geweest van inmenging van koud water komt de totale capaciteit uit op 378 liter water. Bij een gemiddeld bad is er zo'n 120 liter water vereist. Neemt u toch liever een douche? Dan heeft u wellicht reeds voldoende met 90 liter water. Het mag dan ook duidelijk zijn dat een boiler met een capaciteit van 120 liter ruimschoots volstaat voor het hele gezin!

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina

Ontdek ons assortiment met 120 liter boilers!

Wanneer u ook van plan bent om een boiler met een capaciteit van 120 liter te bestellen raden we u aan om even een kijkje te nemen in ons uitgebreide assortiment. Wanneer u dit doet zult u kunnen vaststellen dat wij hier bij Quality Heating onze klanten steeds de mogelijkheid bieden om een keuze te maken tussen een groot aantal verschillende 120 liter boilers. Het kan hierbij zowel gaan om een horizontaal als om een verticaal exemplaar. Bovendien zijn er in ons assortiment eveneens boilers terug te vinden die zijn voorzien van een warmtewisselaar of een warmtepomp. Door te kiezen voor één van deze duurzame mogelijkheden beschikt u niet alleen over een kwalitatieve boiler, maar tevens over een exemplaar waarmee u energie en dus ook geld kunt besparen! Zo slaat u twee vliegen in één klap!

Bestel uw 120 liter boiler nu bij Quality Heating!

Wanneer u een 120 liter boiler gaat bestellen is het niet meer dan normaal dat u er zeker van zult willen zijn dat u de beschikking krijgt over een kwalitatief en tegelijkertijd ook scherp geprijsd exemplaar waar u gedurende een lange tijd genot van zult ondervinden. Deze verwachting zal zeker en vast worden ingelost indien u er voor kiest om een 120 liter boiler te bestellen hier bij Quality Heating! Niet alleen bieden wij onze klanten een assortiment aan bestaande uit de meest kwalitatieve boilers die er op de markt zijn terug te vinden, daarnaast kunt u deze ook nog eens snel en tegen de scherpst mogelijke prijs in huis halen!

Alle voordelen bij Elektrische Boilers

8,7
 • Gecertificeerde webwinkel
 • Onafhankelijke beoordelingen
 • Veilig betalen
 • Levering binnen 1 werkdag
 • Gratis verzending
 • Wist u dat?

 • Wist u dat Elektrische-boilers.nl een van de grootste en best bezochte webwinkel is in Elektrische Boilers?
 • Deskundig advies

 • Met onze jarenlange ervaring weten wij welke producten precies bij uw woning / bedrijfspand passen om het beste rendement eruit te halen. Bel gerust onze klantenservice via 072-3034793
  of gebruik onze livechat.