Boilers voor gehele woning

Boilers voor gehele woning

Een elektrische boiler kan op verschillende plaatsen in huis tot haar recht komen. Ze doet dan ook dienst voor het opwarmen van het water niet alleen voor in de keuken, maar ook voor in de badkamer zoals voor de douche en het bad. Wij van Quality Heating hebben een grote hoeveelheid aan verschillende boilers beschikbaar. Deze boilers beschikken over een capaciteit van 50 tot 500 liter. Ze kunnen bovendien zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden. In ons assortiment is er altijd een geschikte boiler terug te vinden, ongeacht voor welke toepassing u deze wenst te gebruiken.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 40

Pagina
per pagina
 1. ELDOM Extra Life elektrische boiler 80Liter 3kW, met digitale bediening ELDOM Extra Life elektrische boiler 80Liter 3kW, met digitale bediening
  -2%
  Waardering:
  93%
  ELDOM Extra Life elektrische boiler 80Liter 3kW, met digitale bediening
  Speciale prijs € 259,95 Normale prijs € 264,95
  Op voorraad
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 40

Pagina
per pagina

Meer weten? Lees dan even verder

Kwalitatieve boilers van het merk Eldom en Wahlbach

Quality Heating is verdeler van boilers van het merk Eldom en Wahlbach. Deze boilers staan er om bekend een uitstekende betrouwbaarheid te combineren met een zeer toegankelijk prijskaartje. De unieke duurzaamheid en kwaliteit van deze boilers zorgen er bovendien steeds voor dat ze over een uitmuntende levensduur beschikken. Daarenboven geniet u ook nog eens van een bovengemiddelde energiezuinigheid!

Welke boiler is geschikt voor uw situatie?

Hier bij Quality Heating heeft u de mogelijkheid om een keuze te maken uit verschillende soorten boilers. Het gaat hierbij niet alleen om keukenboilers, maar ook om instant heaters, verticale standaard boilers die aan de muur bevestigd kunnen worden en horizontale boilers met aansluitingen die zijn terug te vinden aan de zij- of onderkant. Bent u eerder op zoek naar een grote boiler welke u op de grond kunt plaatsen met een capaciteit van tussen de 150 en 500 liter? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres! Andere mogelijkheden die u nog in ons assortiment terug zult kunnen vinden zijn:

· Een boiler die beschikt over een digitale bediening met een capaciteit van tussen de 30 en 200 liter;

· Een boiler die is uitgerust met een warmtewisselaar waardoor ze kan worden gecombineerd met bijvoorbeeld een warmtepomp of een zonneboiler;

Bent u niet alleen op zoek naar een interessante partner voor het kopen van een boiler, maar wilt u ook graag de plaatsing uitbesteden? Ook dit kunnen wij probleemloos voor u regelen!

Op zoek naar een nog zuinigere boiler?

Wilt u liever geen genoegen nemen met een gewone energiezuinige boiler uit ons assortiment? In dat geval is het eveneens een mogelijkheid om te kiezen voor een zogenaamde tapwater warmtepomp. Deze heeft een verbruik welke gelijk is aan ongeveer één vierde van de elektriciteit. Wat het allemaal bovendien zomaar nog interessanter maakt is dat u voor het kopen van een dergelijke warmtepomp ook nog eens kunt rekenen op een subsidie! Een investering doen in een tapwater warmtepomp is dan ook zeker en vast interessant!

Alle voordelen bij Elektrische Boilers

8,7
 • Gecertificeerde webwinkel
 • Onafhankelijke beoordelingen
 • Veilig betalen
 • Levering binnen 1 werkdag
 • Gratis verzending
 • Wist u dat?

 • Wist u dat Elektrische-boilers.nl een van de grootste en best bezochte webwinkel is in Elektrische Boilers?
 • Deskundig advies

 • Met onze jarenlange ervaring weten wij welke producten precies bij uw woning / bedrijfspand passen om het beste rendement eruit te halen. Bel gerust onze klantenservice via 072-3034793
  of gebruik onze livechat.