Bezorgen en afhalen

Wij streven naar een bezorging binnen 1 werkdag (Belgie 2 werkdagen). Wanneer u op werkdagen voor 16:30 uur bestelt, dan zorgen wij dat uw pakket op de dag van de bestelling wordt overgedragen aan DHL. Zij verzorgen de verdere afhandeling van de bestelling. Vandaag besteld morgen in huis. U ontvangt ook een tracking code. Natuurlijk kunt u voor vragen bij ons terecht via info@elektrische-boilers.nl of telefonisch via 072-3034793  (ma - vr 09:00 - 18:00 uur).

Geen verzendkosten

Over de verzendkosten kunnen we kort zijn: die zijn er niet. Bij Quality Heating is verzending binnen Nederland altijd gratis. De prijs die bij het product staat, is de prijs die u uiteindelijk betaalt. Niets meer en niets minder. Dus geen verrassingen achteraf. Naar Belgie zijn de verzendkosten 5,60 euro.

Boiler met schade ontvangen?

Iedere boilers die wij opsturen is voorzien van een extra dubbele karton met een dikte van slechts 11mm (om schade te voorkomen). Heeft u een boiler ontvangen met schade. Dan dient u zo snel mogelijk deze schade kenbaar te maken met fotos van de verpakking, verzendbon en van de schade. Binnen 48-uur na onvangst van de boiler. Wij zullen kosteloos een retouractie gaan opstarten en een nieuwe boiler gaan opsturen. 

Afhalen in Heiloo

Uiteraard is het ook mogelijk om het door u bestelde product af te halen Heiloo eventeel ook in het weekend mogelijk. Neem hiervoor altijd even telefonisch contact met ons op dan zorgen we ervoor dat het product klaarstaat.