Gratis verzending boven € 20,-
Beste kwaliteit voor de laagste prijs
Vandaag besteld, morgen in huis
14 dagen retourrecht

Aansluitmaterialen

Aansluitmaterialen

Bent u op zoek naar extra materialen die mogelijks zijn vereist voor het installeren van uw boiler? Ook in deze situatie helpen wij u graag verder! Wij beschikken immers over alles waar onze klanten nood aan kunnen hebben om de installatie van hun boiler vlot en bovendien ook in alle veiligheid te kunnen doen verlopen.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina

Totaalpakket voor het installeren van een close-in boiler:

Indien u er voor kiest om hier bij Quality Heating een close-in boiler te kopen zult u kunnen vaststellen dat deze altijd wordt geleverd samen met een stekker evenals een inlaatcombinatie. Gebaseerd op het type aansluitingen is het steeds een mogelijkheid om slangen met een extra flexibiliteit bij te bestellen. In principe wordt er hierbij gebruik gemaakt van knel-aansluitingen voor leidingen met een dikte van 12 mm. De close-in keukenboilers van Eldom hebben een aansluiting van 1/2 inch.

Totaalpakket voor het installeren van een elektrische boiler:

Alle boilers die in ons assortiment zijn terug te vinden worden standaard geleverd met een gemonteerde inlaatcombinatie evenals een ophangbeugel. Dit zorgt er voor dat u uitsluitend nog moet zorgen voor een stroomaansluiting! Indien u dat wenst is het uiteraard mogelijk om hier bij Quality Heating een stroomdraad of een stekker met snoer mee te bestellen.

· Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om een keuze te maken tussen een 2,5 mm stroomsnoer met stekker.

· Is het niet mogelijk om uw boiler rechtstreeks op de leidingen aan te sluiten? In dat geval kunt u er nog steeds voor kiezen om flexibele slangen bij te bestellen. In het merendeel van de gevallen beschikken de buizen van de waterleiding over een diameter van 12. De boiler zelf is uitgerust met 1/2" duim standaard aansluitingen.

Alle voordelen bij Elektrische Boilers

9,5
 • Gecertificeerde webwinkel
 • Onafhankelijke beoordelingen
 • Veilig betalen
 • Levering binnen 1 werkdag
 • Gratis verzending
 • Wist u dat?

 • Wist u dat Elektrische-boilers.nl een van de grootste en best bezochte webwinkel is in Elektrische Boilers?
 • Deskundig advies

 • Met onze jarenlange ervaring weten wij welke producten precies bij uw woning / bedrijfspand passen om het beste rendement eruit te halen. Bel gerust onze klantenservice via 072-3034793
  of gebruik onze livechat.