• Vandaag besteld morgen in huis!
 • Gratis bezorgingen vanaf €20
 • Beste kwaliteit voor de laagste prijs
 • Placeholder9,2
  Kiyoh beoordelingen

  833 beoordelingen

  “Snelle levering, vriendelijk en deskundige ondersteuning. Goede kwaliteit paneel en thermostaat.”

Terug

Wat betekend Extra Life?

Er voor kiezen om de Eldom Extralife aan te schaffen zorgt er voor dat u kunt rekenen op een uitstekende bescherming tegen corrosie. Deze wordt gerealiseerd door het feit dat het watervat is bedekt door middel van een laagje slijtagebestendig zirkoniumglazuur. Bovendien bevat ze twee magnesium staven of zogenaamde anodes. Al deze verschillende voorzieningen zorgen er in de praktijk voor dat de levensduur van uw boiler behoorlijk kan worden verlengd. Het spreekt bovendien voor zich dat de Eldom Extralife boiler is uitgerust met een anodetester welke aangeeft wanneer het moment is gekomen om de anode te laten vervangen.

Zeer energiezuinig, energieklasse B!

De Eldom Extralife is uitgerust met een isolatielaag die beschikt over een dikte van 40 mm. Het betreft hier zogenaamd CFK-vrij polyurethaanschuim. Door het voorzien van dit type van isolatie is het mogelijk om een extreem laag warmteverlies te realiseren. Het is onnodig om te zeggen dat dit ook de hoogte van de energiefactuur alleen maar ten goede komt. Mede door het feit dat de Eldom Extralife over dit type van isolatie beschikt mag zich tot de meest zuinige op de Nederlandse markt rekenen. 

Een uitstekende veiligheid is gegarandeerd

De Eldom Extralife is een boiler die is uitgerust met meervoudige beveiligingsmechanismes, anodetesters, overdruk, digitale bediening. Bovendien beschikt ze niet over een gasaansluiting. Tot slot is de boiler voorzien van een inlaatcombinatie of veiligheidsklep welke doorgaans reeds in de fabriek op de boiler wordt bevestigd.

Eenvoudig te installeren

Deze boiler is uitgerust met standaard aansluitingen voor Nederland. Ze wordt bovendien steeds geleverd voorzien van een Nederlandse handleiding. Een extra troef is terug te vinden in het beperkte onderhoud dat voor deze boiler moet worden voorzien. Alle eldom boilers worden geleverd inclusief montagebeugel, inlaatcombinatie en overdrukventiel. Flexibele slangen voor het aansluiten van uw boiler met de kraan kunt u hier bestellen. 

Maakt gebruik van de laatste technieken

De Eldom Extralife maakt steeds gebruik van de laatste technologie op vlak van elektrische buizenverwarming. Daarenboven hebben alle Eldom-boilers een ingebouwde thermostaat evenals een digitale bediening waarin de opwarmtijd berekent kan worden en de energiekosten zichtbaar zijn.

Tot slot spreekt het voor zich dat dit type boiler steeds wordt vervaardigd binnen de Europese Unie. Dit betekent logischerwijs dat ze perfect voldoet aan alle vooropgestelde veiligheidsvoorschriften.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »