• Vandaag besteld morgen in huis!
 • Gratis bezorgingen vanaf €20
 • Beste kwaliteit voor de laagste prijs
 • Placeholder9,2
  Kiyoh beoordelingen

  833 beoordelingen

  “Snelle levering, vriendelijk en deskundige ondersteuning. Goede kwaliteit paneel en thermostaat.”

Terug

200L Tesy warmtepomp boiler

 • 200L Tesy warmtepomp boiler
 • 200L Tesy warmtepomp boiler
 • 200L Tesy warmtepomp boiler
 • 200L Tesy warmtepomp boiler

Voor 16.30 besteld, volgende werkdag gratis in huis

 • SKU: 3800879306800
 • Op voorraad

Met het aanschaffen van deze Tesy Warmtepomp boiler 200L beschikt u over een warmtepomp boiler welke kan worden ingezet voor het verwarmen van het tapwater in uw woning.

€ 2.055,- Gratis verzending

 • Gratis verzending boven € 20,- TooltipBinnen Nederland en Belgie € 5,95
 • Voor 16:30 besteld volgende dag in huis
 • Beste kwaliteit voor de laagste prijs
 • Veilig achteraf betalen mogelijk!
Placeholder9,2
Kiyoh beoordelingen

833 beoordelingen

“Snelle levering, vriendelijk en deskundige ondersteuning. Goede kwaliteit paneel en thermostaat.”

Informatie

200L Tesy warmtepomp boiler

Tesy Warmtepomp boiler 200L

Met het aanschaffen van deze Tesy Warmtepomp boiler 260L beschikt u over een warmtepomp boiler welke kan worden ingezet voor het verwarmen van het tapwater in uw woning. Het verwarmen van het tapwater gebeurt door middel van deze boiler uiteraard door het onttrekken van warmte uit de buiten- of binnenlucht. Op deze manier is het steeds mogelijk om het tapwater voor in uw huis niet alleen op een efficiënte, maar bovendien ook nog eens op een kostenbesparende manier te verwarmen. Let op, deze warmtepomp boiler is uitsluitend geschikt voor het opwarmen van het tapwater voor in de keuken of de badkamer. Voor het verwarmen van uw woning kunt u beter in de richting van een andere boiler kijken.

Hoe werkt de Tesy Warmtepomp boiler 200L precies?

Deze warmtepomp boiler werkt volgens het principe van een standaard warmtepomp. Dit betekent dat de warmte welke aan de lucht uit de omgeving kan worden onttrokken direct kan worden ingezet voor het verwarmen van water. Dit gebeurt door middel van warmtewisselaars en een compressor. In principe kunnen we dit systeem dan ook enigszins vergelijken met de manier waarop bijvoorbeeld een koelkast haar temperatuur kan controleren.

Het rendement van de Tesy Warmtepomp boiler 200L

Het rendement welke door een warmtepomp boiler zoals deze 'Tesy Warmtepomp boiler 260L' kan worden gerealiseerd is in de praktijk altijd afhankelijk van verschillende factoren. Het gaat hierbij niet alleen om de temperatuur die de lucht heeft welke wordt aangezogen, wat bovendien ook te denken van de eindtemperatuur van het water? In principe zal deze warmtepomp boiler over een gemiddeld rendement beschikken van om en bij de COP 2,9. Dit betekent dat er in de praktijk ongeveer 1,0 kWh aan elektriciteit is vereist om 2,9 kWh aan warmte te kunnen verwezenlijken. Dit is een prima rendement welke een flinke verbetering is in vergelijking met menig aantal conventionele technieken.

Bespaar op uw energiefactuur met de Tesy Warmtepomp boiler 200L

De warmte welke wordt opgewekt door de warmtepomp is afkomstig uit de lucht. Dit betekent dat de wijze van opwarming zomaar even tot drie keer efficiënter is in vergelijking met conventioneel verwarmen. Het logische gevolg hiervan is dat er een behoorlijke besparing kan worden gerealiseerd op de energiefactuur. Een bijkomend voordeel is ook nog eens dat er op een milieuvriendelijke manier kan worden verwarmd. Als klap op de vuurpijl kiest u uiteraard voor een systeem welke zowel bij lage als bij hoge temperaturen operationeel blijft. Vriest het met andere woorden of is het daarenboven tropisch warm? U heeft altijd de mogelijkheid om gebruik te blijven maken van deze Tesy Warmtepomp boiler 200L.

Bezorginformatie

Bezorgen en afhalen

Wij streven naar een bezorging binnen 1 werkdag. Wanneer u op werkdagen voor 16:30 uur bestelt, dan zorgen wij dat uw pakket op de dag van de bestelling wordt overgedragen aan DHL. Zij verzorgen de verdere afhandeling van de bestelling. Vandaag besteld morgen in huis. U ontvangt ook een tracking code. Natuurlijk kunt u voor vragen bij ons terecht via [email protected] of telefonisch via 072-808 0179 (ma - vr |09:00 - 17:00 uur).

Boiler ophalen?
Uiteraard is het ook mogelijk om het door u bestelde product af te halen in Heiloo eventueel. Dit kan van (ma - vr |09:00 - 17:00 uur).

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  200L Tesy warmtepomp boiler

  200L Tesy warmtepomp boiler

  € 2.055,-