Doorstroomverwarmers

Elektrische doorstroomverwarmers

Geen dure centrale opslag van water meer vereist

Indien u een kijkje neemt in ons assortiment zult u kunnen vaststellen dat wij onze klanten de mogelijkheid bieden om doorstroomverwarmers of elektrische geisers aan te schaffen. Het betreft hier systemen die in het bijzonder zijn ontwikkeld om direct warm water naar de wasbak of naar de douche te brengen. De doorstroomverwarmers kenmerken zich door een bijzonder eenvoudige werking.

Deze systemen zijn opgebouwd met een spiraalvormige buis waarin het verwarmingselement is terug te vinden. Op het ogenblik dat u er voor kiest om de kraan van de wasbak of de douche te openen verwarmt het verwarmingselement op zeer korte termijn. Dit zorgt er voor dat u kunt rekenen op water welke een temperatuur heeft van tussen de 45 en 55 graden. Op het ogenblik dat de kraan wordt gesloten zal het verwarmingselement zichzelf eveneens automatisch uitschakelen.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina

Bovenstaande zorgt er voor dat u door het in huis halen van een doorstroomverwarmer kunt rekenen op een energiebesparing van zo'n slordige 45 procent in vergelijking met een elektrische boiler. Deze energiebesparing kan worden gerealiseerd doordat er geen sprake is van het opslaan van warm water. In het geval van een elektrische boiler is dit uiteraard wel een vereiste. U moet er wel rekening mee houden dat het vermogen van de doorstroomverwarmer waarvoor u kiest een belangrijke rol zal spelen in de snelheid waarmee u over warm water beschikt.

Welke impact heeft het vermogen precies?

Het vermogen waarvoor u kiest zal in de praktijk bepalend zijn voor de watertemperatuur met de vereiste hoeveelheid water. Indien u warm water wenst in de wasbak van de keuken kunnen wij u alleen maar adviseren om te kiezen voor 5,5 kw. Indien u eerder de voorkeur geeft aan een wasbak voor in de garage bedraagt het vereiste vermogen veelal iets minder, namelijk 3,5 of 4,5 kw. Bent u van plan om gebruik te maken van een elektrische doorstroomverwarmer voor het douchen? In dat geval dient u rekening te houden met een vereist vermogen van tussen de 13en 21 kw.

Alle voordelen bij Elektrische Boilers

8,7
 • Gecertificeerde webwinkel
 • Onafhankelijke beoordelingen
 • Veilig betalen
 • Levering binnen 1 werkdag
 • Gratis verzending
 • Wist u dat?

 • Wist u dat Elektrische-boilers.nl een van de grootste en best bezochte webwinkel is in Elektrische Boilers?
 • Deskundig advies

 • Met onze jarenlange ervaring weten wij welke producten precies bij uw woning / bedrijfspand passen om het beste rendement eruit te halen. Bel gerust onze klantenservice via 072-3034793
  of gebruik onze livechat.